In shape de feestdagen tegemoet met PowerSlim

Ben jij op zoek naar een fijne plek waar je je thuis voelt? Waar je kunt sporten onder kundige begeleiding, de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient en doelen haalt? En waar je na afloop van die intensieve sportsessie kan bijkomen in het wellness center? Zoek dan niet verder! Bij Verbluffend Anders in Tilburg combineren we de zorg voor je spieren met tijd voor jezelf. Leer alles dat je wil weten over gezonde voeding tijdens één van onze maandelijkse workshops, geniet van een ontspannen gezichtsbehandeling na het sporten en haal je doelen onder leiding van professionals. Lees hieronder meer over ons aanbod en kom gezellig langs voor een kennismaking!

In shape de feestdagen tegemoet met PowerSlim

Starterspakket 2020_zonder shaker

In shape de feestdagen tegemoet! Met PowerSlim leer je dat lekker ook gezond kan zijn. Kom het eens proeven bij ons en ervaar het zelf. Wij leren jou welke keuzes te maken voor een blijvend resultaat!

One thought on “In shape de feestdagen tegemoet met PowerSlim

  • Dhiraj Bisessar says:

    Het ideale adres om gezond te blijven en tegelijkertijd afvallen. Vanaf het moment dat je binnenkomt wordt je persoonlijk begeleidt, gemotiveerd en het belangrijkste is dat je eigen thuis voelt.
    Je krijgt veel meer terug dan dat je iedere maand betaald.
    Dus aarzel niet en sluit vandaag nog een abonnement en profiteer van de extra’s…….

    Groetjes Dhiraj

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>