4 dingen die je moet weten voordat je jouw volgende gellak manicure plant

Ben jij op zoek naar een fijne plek waar je je thuis voelt? Waar je kunt sporten onder kundige begeleiding, de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient en doelen haalt? En waar je na afloop van die intensieve sportsessie kan bijkomen in het wellness center? Zoek dan niet verder! Bij Verbluffend Anders in Tilburg combineren we de zorg voor je spieren met tijd voor jezelf. Leer alles dat je wil weten over gezonde voeding tijdens één van onze maandelijkse workshops, geniet van een ontspannen gezichtsbehandeling na het sporten en haal je doelen onder leiding van professionals. Lees hieronder meer over ons aanbod en kom gezellig langs voor een kennismaking!

4 dingen die je moet weten voordat je jouw volgende gellak manicure plant

Beauty gellak manicure in tilburg verbluffend anders

De gezondheid en schoonheid van je nagels berust niet alleen in de handen van jouw nagelstyliste – het zijn tenslotte je nagels. Dus, voordat je genageld wordt, wees niet bang om onderzoek te doen om ervoor te zorgen dat jouw gellak manicure met kwaliteit en zorg wordt afgeleverd.

1. Dit is geen blinde date

Voordat ik zelfs maar een salon binnenloop, is de eerste vraag die ik stel als ik bel om een ​​gel nagellak manicure in te plannen: “welke producten gebruik je?”

Zoals je weet, zijn niet alle producten gemaakt met het oog op kwaliteit, dus loop nooit blindelings binnen voor een manicure-afspraak! Salons die eersteklas producten aanbieden, zullen het proces gemakkelijk kunnen uitleggen. Om een ​​langdurig resultaat te garanderen, is het van cruciaal belang dat jouw nagelstyliste alle benodigde producten en apparatuur gebruikt die nodig zijn om de gellak behandeling uit te voeren zoals ontworpen door de fabrikant.

Is gellak veilig?

Natuurlijk! Met de juiste applicatie en verwijdering kan gel nagellak niet schadelijk zijn en langdurige kleur en glans geven. Bij Verbluffend Anders maken wij gebruik van het prachtige merk OPI GelColor. De OPI Gel Color-manicure bevat bijvoorbeeld een basislaag, twee lagen gel nagellak en een topcoat. Je nagels moeten ook worden behandeld met NAS 99 Cleaning Solution van OPI en vervolgens worden gerehydrateerd met de ProSpa Moisture Whip en ProSpa Nail & Cuticle Oil.

Kan gellak worden uitgehard zonder UV-licht? Tijdens het aanbreng proces is het ook noodzakelijk dat jouw nagelstylist een LED-lamp met timer gebruikt. Dit apparaat is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je een duurzame, langdurige gelmanicure krijgt!

Kennis is macht – wanneer hoogwaardige gellak-producten op de juiste manier worden aangebracht, neem je prachtige nagels mee naar huis die lang en sterk zullen worden.

Kan ik gel nagellakken combineren met gewone nagellakken? Hoewel sommige salons kunnen mixen en matchen, raden we altijd aan om het volledige OPI GelColor-systeem van boven tot onder te vragen om een ​​optimale toepassing te garanderen!

gezonde nagels gellak manicure tilburg verbluffend anders

2. Gellak manicure: tips voor gezonde nagels

Zeg alsjeblieft gewoon NEE tegen elektrische vijlen! Er is absoluut GEEN reden om met een elektrische nagelvijl (e-file) het nagelbed op te schuren voor een gellak behandeling. Als je nagelstyliste het juiste systeem gebruikt, heb je helemaal geen e-file nodig. In de meeste gevallen levert het gebruik van een e-file meer schade op dan dat het goed doet voor je nagels. Gebruikt jouw stylist wel een elektrische nagelvijl? Vraag dan om een certificaat zodat je weet dat jouw nageltechnicus niet in de wilde weg gaan schuren op jouw nagels, met alle gevolgen van dien.

3. The Soak is No Joke

Het op de juiste manier verwijderen van gelnagellak is de sleutel om ervoor te zorgen dat je nagels gezond en gelukkig blijven. Probeer NOOIT en dan ook NOOIT gel nagellak van je nagels te pellen of te scheuren – je zou twee tot drie lagen nageloppervlak kunnen verwijderen en permanente schade kunnen veroorzaken. Gellak moet altijd in de salon worden geweekt met behulp van professionele producten die de gel voorzichtig verwijderen zonder jouw natuurlijke nagel te beschadigen. Met OPI’s GelColor Base Coat & Top Coat zal je gelmanicure in slechts 7 minuten losweken, dus tijd is geen excuus.

Op zoek naar meer informatie over het verwijderen van gelnagels?

4. Ga niet met lege handen naar huis

Nu je manicure goed is, is het belangrijk om je nageltechnicus te vragen naar ondersteuningsproducten die ze kan aanbevelen voor je schoonheidsarsenaal voor thuis. Als je van een van de kleuren van OPI houdt, zorg er dan voor dat je deze bij de hand hebt om tussen de afspraken door te retoucheren. En vergeet niet om een ​​(paar) nieuwe gellak manicure afspraak te maken. Vooraf reserveren is de sleutel tot het behouden van een consistente nagelverzorging.

Bekijk hier onze prijslijst en koop nu vast een Verbluffend Anders tegoedbon en verzilver hem na de lockdown voor een gellak manicure in onze salon in Tilburg. Hopelijk tot snel!

Warme groet, Team Verbluffend Anders

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>