8 Voordelen Van Personal Training Buiten In Tilburg Tijdens Corona

Ben jij op zoek naar een fijne plek waar je je thuis voelt? Waar je kunt sporten onder kundige begeleiding, de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient en doelen haalt? En waar je na afloop van die intensieve sportsessie kan bijkomen in het wellness center? Zoek dan niet verder! Bij Verbluffend Anders in Tilburg combineren we de zorg voor je spieren met tijd voor jezelf. Leer alles dat je wil weten over gezonde voeding tijdens één van onze maandelijkse workshops, geniet van een ontspannen gezichtsbehandeling na het sporten en haal je doelen onder leiding van professionals. Lees hieronder meer over ons aanbod en kom gezellig langs voor een kennismaking!

8 Voordelen Van Personal Training Buiten In Tilburg Tijdens Corona

outdoor Personal training in tilburg Verbluffend Anders

Naarmate we meer tijd thuis doorbrengen om de verspreiding van COVID-19 te stoppen, is het gemakkelijk om onze dagelijkse work-out routine te vergeten.

Maar het is vooral belangrijk om gedurende deze tijd actief te blijven. Regelmatige lichaamsbeweging is goed voor zowel onze lichamelijke als geestelijke gezondheid. Het heeft veel voordelen, waaronder:

  • het risico op gezondheidsproblemen zoals beroerte en hartaandoeningen verminderen
  • gewicht beheersen
  • het verminderen van stress en angst
  • slaap verbeteren

In dit artikel wijzen we je graag op de voordelen van personal training in de buitenlucht van Tilburg. 

buiten sporten personal training tijdens corona tilburg

8 Voordelen van personal training in de buitenlucht van Tilburg tijdens corona

Fit blijven in corona-tijd is dus erg belangrijk. En hoewel onze sportschool misschien dicht is, is één-op-één personal training in de buitenlucht van Tilburg wél mogelijk. Dit zijn de voordelen die je eruit kunt halen:

1. Buiten sporten verlaagt de bloeddruk en vermindert stress

Diverse studies hebben aangetoond dat fysieke activiteit buitenshuis de bloeddruk en hartslag van een persoon verlaagt. Als gevolg hiervan voelt buiten trainen minder zwaar aan dan vergelijkbare oefeningen binnenshuis, wat jou op zijn beurt dichter bij jouw maximale prestatie brengt. Train buitenshuis, verken Tilburg met onze personal trainers, duw jezelf tot het uiterste en blijf je persoonlijk record breken!

2. Buiten trainen helpt bij slapeloosheid

Als je buiten traint, krijg je frisse lucht die slapeloosheid helpt te verlichten. Regelmatige lichaamsbeweging en frisse lucht zullen je helpen in slaap te vallen en de kwaliteit van de slaap te verbeteren!

voordelen van buiten trainen met personal trainer tilburg

3. Zonlicht

Als je buiten traint, kun je ook genieten van de voordelen van de zon. Frisse buitenlucht en natuurlijk licht verkwikken en zorgen voor meer energie voor lichaam en geest. Zonlicht zorgt voor de vitamine D die we nodig hebben, je krijgt een bruine kleur tijdens het trainen en de zon zal je opbeuren! Zonlicht bevordert ook de energieopwekking in de spieren en oxidatie van de weefsels.

Houd bij het buiten trainen rekening met de mogelijke schade die wordt veroorzaakt door overmatig zonlicht, zoals uitdroging en zonnebrand. Dus vergeet beschermende zonnebrandcrème en hydratatie zoals een fles water niet tijdens het buiten trainen in Tilburg! Ook in de winter!

Er is geen betere plek om te sporten dan buiten in de zon! Onthoud echter om zonnebrandcrème en een fles water mee te brengen.

4. Buiten sporten bespaart tijd en natuur

Denk creatief na over je omgeving en bedenk een intensieve training op bijvoorbeeld een nabij gelegen trimbaan, heuvel of trap. Trainingslocaties zijn vaak dichterbij dan je denkt! Door locaties in de buurt te gebruiken, bespaar je niet alleen tijd, maar ook natuurlijke hulpbronnen, aangezien je je auto niet hoeft mee te nemen naar de training. Wist je dat de trainingsproducten die wij leveren zijn ontworpen, vervaardigd, verpakt en vervoerd naar hun uiteindelijke locatie, met een minimale belasting van het milieu?

Bespaar tijd en boek je training met een Verbluffend Anders personal trainer in Tilburg bijvoorbeeld op weg naar huis vanaf het werk.

voordelen van buiten sporten trainen met personal trainer tilburg

5. Buiten trainen met een personal trainer geeft je een variatie in je normale training

Doorbreek de routine! Voer jouw indoor workout buitenshuis uit met één van onze personal trainers in Tilburg. Onze trainers nemen bewegingen op zoals lichaamsgewichtoefeningen, die gemakkelijk buiten te doen zijn.

De meeste lichaamsgewichtoefeningen zijn bewegingen met meerdere gewrichten en daarom super effectief! Een lichaamsgewichttraining verbetert met name de coördinatie, balans en mobiliteit. De personal trainers van Verbluffend Anders staan voor je klaar.

6. De kans om iets nieuws te proberen

Breng je training naar een nieuw niveau, probeer iets nieuws! Profiteer van nieuwe trainingsmogelijkheden van Verbluffend Anders om inhoud aan je standaardtraining toe te voegen of creëer een geheel nieuwe routine. Maak je training verbluffend anders met onze personal trainers, effectiever en verfrissend!

voordelen van buiten trainen met personal trainer tilburg

7. Varieer je normale trainingsomgeving

Laat je benauwde en donkere huis achter je en doe je training in een frisse en lichte omgeving buiten; geniet van de vele voordelen van een buitentraining. Tilburg biedt Verbluffend een veelvoud aan trainingslocaties.

8. Beter humeur

Al met al komt sporten in de buitenlucht het hele lichaam ten goede door vreugde, welzijn en een beter humeur te brengen!

Dus waar wacht je op! Ga erop uit en boek een les met een personal trainer van team Verbluffend Anders in Tilburg en boek resultaten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>