Beauty

Wil jij ook mooi oud worden?

We zijn tegenwoordig drukker dan ooit. Zorg voor jezelf schiet er dan ook gemakkelijk bij in, want je moet nog zoveel verplichtingen aflopen. Toch is het belangrijk dat je elke dag je huid verzorgt. Huidverbetering begint thuis. Bij Verbluffend Anders in Tilburg hebben we alles dat je nodig hebt om er langer jong uit te blijven zien. Wij bieden diverse anti aging behandelingen voor ieder huidtype aan. Vooraf kijken wij aan onze skinbar welke behandeling het beste bij je past. Laat je eens lekker in de watten leggen met een huidverbeterende gezichtsbehandeling!

beauty verbluffend anders tilburg beuatybehandelingen


Voor onze beautybehandelingen maken we gebruik van het innovatieve Duitse merk Deynique. Zij testen niet op dieren en maken slechts gebruik van gerecyclede verpakkingsmaterialen en zijn 100% vegan-friendly. Kortom, een bewuste keus die veel beter is voor je huid én het milieu. 

Deynique produceert producten voor huidverbetering. Dankzij de professionele anti aging ingrediënten van Dynique krijgt jouw huid wat het nodig heeft!

anti aging deluxe facial verbluffend anders tilburg

Deluxe facial

Onze huid krijgt door de jaren heen veel te verduren. Wil je er langer fris en jonger uitzien? Dan is een regelmatige anti aging deluxe racial behandeling ideaal: onze Deynique maskers liften de huid, verzachten fijne lijntjes en zorgen voor een gezonde uitstraling.

super facial verbluffend anders tilburg

Super facial

Wil je je huid graag een directe oppepper geven? Kies dan voor de super facial: een behandeling waardoor je huid na één behandeling al straalt. Ideaal als je naar een feestje gaat of een belangrijke presentatie hebt, of gewoon omdat je huid wat extra liefde verdient!

quick cleansing facial verbluffend anders tilburg

Quick facial

Wil je graag een snelle oppepper? Dan is de Quick Cleansing Facial een echte aanrader. Je huid krijgt de boost die hij nodig heeft en het kost je slechts een halfuurtje!

manicure verbluffend anders tilburg

Manicure

Wil je graag mooie nagels, maar gebruik je liever geen gellac? Je kunt bij ons ook terecht voor een reguliere manicure waarbij we je nagels weer helemaal mooi maken.

Gel Golor O.P.I. verbluffend anders tilburg gellak

Gel Color

Prachtig verzorgde nagels die ook nog eens minimaal twee weken mooi blijven zonder er iets voor te hoeven doen? Kies nu één van de talloze kleuren van O.P.I. gel color en laat je handen heerlijk in de watten leggen tijdens een manicure!