Body

Even tijd voor jezelf vrij maken

We zijn tegenwoordig drukker dan ooit. Zorg voor jezelf schiet er dan ook gemakkelijk bij in, want je moet nog zoveel verplichtingen aflopen. Toch is het belangrijk dat je af en toe een stapje terugzet zodat je er daarna weer twee vooruit kunt nemen. Bij Verbluffend Anders hebben we alles dat je nodig hebt voor dat spreekwoordelijke stapje terug. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze beautybehandelingen? Laat je bijvoorbeeld eens lekker in de watten leggen met een ontspannende gezichtsbehandeling in Berkel enschot!

massage lichaam verbluffend anders tilburg

Massage lichaam

Het leven is al druk genoeg. Daarom is een lekkere en ontspannende massage op zijn tijd belangrijk. Geef je lijf even de rust die het verdient, en zorg er meteen voor dat zowel je doorbloeding, stofwisseling en cellulite verbeteren. Je loopt als herboren de zaak weer uit!

Compressie­therapie

Oorspronkelijk is compressietherapie afkomstig uit de medische wetenschap. Hier wordt hij gebruikt om vochtophopingen in de huid (oedeem) te behandelen. Inmiddels is bekend dat dit ook goed werkt bij vet en cellulite aanpak. Zeg je dikke benen vaarwel!

Avi Slim infrarood

Wist je dat een infraroodsessie niet alleen ontspannend werkt, maar ook je immuunsysteem een oppepper geeft en de bloedcirculatie stimuleert? Daarom bieden we ook een ontspannende infraroodtherapie aan.

Dankzij AVI-SLIM infrafrood ga je gewicht verliezen en kun je tot wel 800 kcal kan verbranden. Daarnaast werkt dit ook bijzonder goed als je last hebt van cellulite. In shape komen was nog nooit zo makkelijk.

Kom langs en voel wat het voor jou doet!

Ultra Body Shape

Met de jaren krijgt je huid andere behoeften. Zo kunnen cellulite en huidverslapping ontstaan en vetrolletjes ontstaan. Wil je dit graag tegengaan of verminderen? Boek dan eens een Body Shape behandeling.  Wij raden aan om na de behandeling de wrap thuis toe te passen om meer uit de behandeling te halen.

Tijdens de introductie behandeling Avi Slim gaan wij je persoonloijke doel besprekenom zo van je doel te gaan behalen in 8 weken.

Ik verwelkomen je graag in mijn nieuwe pand in Berkel Enschot……

Bodywrap

Wat jouw lichaam ook nodig heeft: we hebben altijd de bodywrap die jij nodig hebt, in huis.

Naast de wrap zijn er verschillende producten leverbaar die de behandelingen versterken.

Tijdelijke acties

introductie AviSlim NU €39,-