Body

Even tijd voor jezelf vrij maken

We zijn tegenwoordig drukker dan ooit. Zorg voor jezelf schiet er dan ook gemakkelijk bij in, want je moet nog zoveel verplichtingen aflopen. Toch is het belangrijk dat je af en toe een stapje terugzet zodat je er daarna weer twee vooruit kunt nemen. Bij Verbluffend Anders hebben we alles dat je nodig hebt voor dat spreekwoordelijke stapje terug. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze beautybehandelingen? Laat je bijvoorbeeld eens lekker in de watten leggen met een ontspannende gezichtsbehandeling in Tilburg!

Neem een stapje terug en geniet van wellness in Tilburg (verbluffend anders)
relax verwendagen voor 2 personen verbluffend anders tilburg

Relax verwendagen

voor 2 personen

Wil je je echt even heerlijk in de watten laten leggen bij Verbluffend Anders? Boek dan een verwendag samen met je beste vriendin in Tilburg. Even niks hoeven, behalve ontspannen. Klinkt goed toch?

massage lichaam verbluffend anders tilburg

Massage lichaam

Het leven is al druk genoeg. Daarom is een lekkere en ontspannende massage op zijn tijd belangrijk. Geef je lijf even de rust die het verdient, en zorg er meteen voor dat zowel je doorbloeding, stofwisseling en cellulite verbeteren. In combinatie met een goede sportsessie loop je als herboren de zaak weer uit!

Compressie­therapie

Oorspronkelijk is compressietherapie afkomstig uit de medische wetenschap. Hier wordt hij gebruikt om vochtophopingen in de huid (oedeem) te behandelen. Inmiddels is bekend dat dit ook goed werkt bij vet en cellulite aanpak. Zeg je dikke benen vaarwel!

Avi Slim infrarood

Wist je dat een infraroodsessie niet alleen ontspannend werkt, maar ook je immuunsysteem een oppepper geeft en de bloedcirculatie stimuleert? Daarom bieden we ook een ontspannende infraroodtherapie aan.

Dankzij AVI-SLIM infrafrood ga je gewicht verliezen en kun je tot wel 800 kcal kan verbranden. Daarnaast werkt dit ook bijzonder goed als je last hebt van cellulite. In shape komen was nog nooit zo makkelijk.

Kom langs en voel wat het voor jou doet!

Lipo therapie

Ouder worden betekent ook een slappere huid. Vind je het niet prettig om de effecten daarvan zichtbaar mee te dragen? Dan is Lipo Laser therapie misschien wel iets voor jou! Tijdens deze bijzondere behandeling met laserlicht worden, uiteraard onder begeleiding van een professional, vetcellen leeggemaakt en afgebroken, waarna je huid verstrakt.

Naast een lichamelijke boost kan het je ook meer zelfvertrouwen geven. Eindelijk van de probleemzones af, die je met ‘gewoon’ sporten bijna niet weggetraind krijgt.

Ultra Body Shape

Met de jaren krijgt je huid andere behoeften. Zo kunnen cellulite en huidverslapping ontstaan en vetrolletjes ontstaan. Wil je dit graag tegengaan of verminderen? Boek dan eens een Body Shape behandeling.  Wij raden aan om na de behandeling de wrap thuis toe te passen om meer uit de behandeling te halen.

Lichaams­pakking

Kan je huid wel een opkikker gebruiken en jij na die intensieve workout nog een ontspannend momentje voor jezelf? Kies dan voor een van onze heerlijke lichaamspakkingen. Je huid krijgt een weldadige oppepper met behulp van natuurlijke producten als algen, chocolade of zeewier.

Bodywrap

Wat jouw lichaam ook nodig heeft: we hebben altijd de bodywrap die jij nodig hebt, in huis.

Naast de wrap zijn er verschillende producten leverbaar die de behandelingen versterken.

Hou onze facebook pagina bij voor tijdelijke acties