Kyalin afslankproducten

Afvallen doe je samen!

De coaches van Verbluffend Anders beginnen niet zomaar aan je dieet. Graag willen wij jouw beter leren kennen en willen wij weten waar je overgewicht vandaan komt en stellen dan een plan op naar jouw ideale gewicht. En jouw doel gaan we samen stap voor stap volgen. Ons doel is? Samen jouw gezond gewicht bereiken, en behouden!

afvallen met coach nutrition in tilburg

Wat kun jij van ons verwachten?

Om je beter te leren kennen starten wij met een informatiegesprek en een inbody meting. Wij willen graag je leefstijl, eetgewoontes en je verwachting van je weten. op basis hiervan bekijken wij samen, welk progamma het beste bij je past. De voordelen van afslanken bij Verbluffend Anders van kyalin op een rijtje.

Bomvol eiwitten

Door de toevoegen van eiwitten behoud je jouw spiermassa, heb je géén hongergevoel en na 3 gaat je lichaam al vetten verbranden. Je buikvet smelt als sneeuw voor de zon.

In 4 stappen naar je doel

  1. In de eerste fase verlies je het meeste gewicht
  2. Geleidelijk aan gaan we producten toevoegen zoals fruit .
  3. Dit gedeelte zal de basis vormen van je nieuwe, gezonde voeding.
  4. Dit is het einddoel. Alles mag, maar wel met mate. Zo blijf je op je gezond gewicht.

Wij zijn er voor jouw

Afslanken is en blijft makkelijker gezegd dan gedaan. Om te beginnen is het niet eenvoudig om die hardnekkige kilo’s te te raken. zorgen dat je op gewicht blijft is óók een uitdaging. Voldoende bewegen, gezond eten, bewust leven en keuzes maken enz. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Wij helpen je graag!

Wekelijks coaching

Wekelijks kom je op controle en gaan we je uitgebreid wegen. Tijdens het consult nemen we jouw weging en de afgelopen week met je door. Zo hebben we inzicht wat goed ging of waar er verbeterpunten zijn. Verder geven wij je tip voor de nieuwe week.

Je bent wat je eet…

Wij willen je laten stilstaan bij wat je eet. Bewust eten, is een goed begin. sla je in de ochtend je ontbijt over? Ben je een snoeper? neem je de tijd om rustig te eten? Eet je meer door je emotie?

Met al deze hartnekkige gewoontes gaan wij met je aan de slag en helpen je graag op weg naar jouw gezonde levensstijl.