Coach Nutrition

Afvallen met Coach Nutrition

De coaches van Verbluffend Anders werken met de maaltijdvervangende producten van Coach Nutrition. Deze maaltijdvervangers bevatten alle benodigde voedingstoffen en vitamines om op een gezonde wijze af te vallen en zijn ook nog eens ontzettend lekker!

afvallen met coach nutrition in tilburg

Voordelen van afvallen met Coach Nutrition

De Coach Nutrition producten bevatten alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt om jouw afslank doelen te bereiken. De voordelen van afslanken met de producten van Coach Nutrition op een rijtje:

coach nutrition repen-producten

Bomvol proteine

Eiwitten zijn ontzettend belangrijke bouwstoffen in ons lichaam, maar het toevoegen van voldoende eiwitten in dieetproducten is ook belangrijk voor het behoud van onze spieren en geven je langer een vol gevoel

coach nutrition togo shakes producten tilburg

Vol met vezels

Wist je dat je per dag zo’n 30 tot 40 gram vezels binnen moet krijgen en dan als het even kan uit verschillende bronnen? Met de Coach Nutrition producten van Verbluffend Anders, krijg jij iedere dag voldoende vezels binnen!

coach nutrition kant en klaar producten verbluffend anders tilburg

Minder tot geen toegevoegde suikers

De producten van Coach Nutrition bevatten heel weinig koolhydraten en sommige producten bevatten zelfs helemaal geen toegevoegde suikers.

afvallen met coach nutrition in tilburg verbluffend anders

Lacto-vegetarisch en Halal.

Met uitzondering op de viscollageen en de repen van met rundercollageen, bevatten de producten van Coach Nutrition geen dierlijke producten. Daarnaast zijn de producten halal verwerkt.

havermout-producten coach nutrition

Glutenvrij

De meeste producten bevatten geen gluten en zijn glutenvrij verwerkt.

soepen-producten coach nutrition

Geen kunstmatige toevoegingen

In de producten van Coach Nutrition worden alleen natuurlijke kleur en smaakstoffen gebruikt.

krachtpatser-producten coach nutrition

Natuurlijke collageen.

In de producten van Coach Nutrition worden alleen natuurlijke kleur en smaakstoffen gebruikt.

Coach_Nutrition_diverse-producten- tilburg

Super lekker

De producten bevatten fijne aroma’s, niet te zoet, een mooie consistentie met een prettig mondgevoel. 

Everyday is a fresh start. Inspirational quote on notebook with pen, green apple and potted plant. afvallen met coach nutrition

Wordt weer baas over jouw eigen gewicht!

Het is onze missie om jou te helpen slagen met afslanken, gezond te zijn en dat natuurlijk ook zo te houden. Vitaliteit en levensgeluk gunt team Verbluffend Anders iedereen. Samen met onze professionals ga je aan de slag met de gezonde, gevarieerde maaltijdvervangers van Coach Nutrition.

Jij maakt jouw doelen en wensen kenbaar, we bespreken vervolgens jouw persoonlijke situatie en stellen daarna een gebalanceerd programma samen. Speciaal op maat gemaakt voor jou om de strijd aan te gaan met het gewicht wat jij zou willen verliezen.

De Coach Nutrition Voedingsapp

Met de Coach Nutrition Voedingsapp is afvallen en gezonder eten nog nooit zo makkelijk geworden. Je hoeft zelf niet te bedenken wat er op het menu moet staan en je hoeft ook geen calorieën te tellen.

Onder begeleiding start je samen met je Verbluffend Anders coach met de producten van Coach Nutrition. De app stelt daarna elke dag een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. Zo houdt de voedingsapp o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en de maximale bereidingstijd.

afvallen met coach nutrition voedingsapp
afvallen met coach nutrition Tilburg verbluffend anders sportschool

HOE SLIM ZIJN DE PRODUCTEN VAN COACH NUTRITION?

De producten van Coach Nutrition bevatten alle belangrijke voedingsstoffen die jij nodig hebt om je doelen te bereiken. Het bevat alles wat jij nodig hebt, is makkelijk in gebruik en tegelijkertijd laag in calorieen.

De producten van Coach Nutrition zijn halal verwerkt, vrij van gluten, toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen én kleur of smaakstoffen. Hoe slim is dat?!

samen slank en slim afvallen met coach nutrition in tilburg

Samen blijven we slank!

Hoewel iedereen een persoonlijke reden heeft om af te slanken, kom je sámen een stuk verder dan in je eentje. Met Coach Nutrition leer je op gezonde wijze een nieuw eetpatroon aan die vol te houden is.

Ons professionele Verbluffend Anders team bestaat uit diëtisten, gewichtsconsulenten, specialisten op het gebied van emotie-eten en orthomoleculaire deskundigen. De coaches kunnen jou helpen met de vitale leefstijl die bij jóu past. Uiteraard bouwen we ook ruimte in voor iets minder gezonds. Lichter leven dient juist niet zwaar zijn!

Zo blijven we samen slank.