Home

Gezond & Fit slank plan

Bij Verbluffend Anders is alles te vinden om lekker in je vel te komen. Het is een uniek concept waar wij met je aan de slag gaan. Wij werken samen aan je gezondheid, je overgewicht, pijntjes, huidversteviging, cellulite, dikke benen en vetophoping. Voor al jouwe persoonlijke zones hebben wij een oplossing.

Wij begeleiden zowel mannen als vrouwen om hun doelen te behalen!

Ons aanbod

Body Shape

Lekker ontspannen na je werk en je cellulite aan gaan pakken kan bij Verbluffend Anders….Gun jezelf eens een heerlijke ontspannende compressie therapie of boek een aanvullende AVI-SLIM Infrarood therapie waarmee je tot rust komt én 800 calorieën verliest. Zeg je vetcellen vaarwel.

Boek nu een introductie avi-slim voor €39,- Tijdens de intake kan ik als huidspecialist je doel gaan bespreken om zo je aanpak op maat in te kunnen zien.

Afvallen

Ondersteun je vetverbranding met een gezond voedingspatroon en laat je persoonlijk voorlichten en adviseren over de Kylian methode door gewichtconsulente Lya Swaans. Waarom uitstellen als je vandaag aan de slag kan. Nog voor de zomer je doelen halen kan makkelijk en snel.

8 weken challenge

Wekelijks lekker bezig zijn met bewegen verbetert je gezondheid én maakt je een gelukkiger mens. Dé reden dus om een introductie te plannen bij Verbluffend Anders. Ervaar zelf wat wij voor jou kunnen betekenen! Er zijn verschillende mogelijkheden om in te stappen.

Wil je er meer over weten nodigen wij je graag uit om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Plan vandaag nog je introductie behandeling voo r€ 39,-

Waarom kiest Berkel Enschot voor Verbluffend Anders?

Je doelen behalen valt en staat met het gevoel dat je resultaten boekt. Daarom geven we jou als klant de persoonlijke aandacht die je verdient. Je bent, anders gezegd, bij ons zeker geen nummer. Daarom maken we samen met jou een uniek plan van aanpak met haalbare doelen. 

Hiernaast ervaren onze klanten het als positief dat we meerdere faciliteiten onder één dak aanbieden. We kennen allemaal dat gejaagde gevoel als je de kinderen van school naar sport- en hobbyclubjes rijdt, waarna je thuis ook nog eens moet gaan koken. Laat staan dat je in de avond zelf nog op drie verschillende locaties moet voor een lichaamsbehandeling, behandeling,te sporten of nog had willen afspreken met een voedingsdeskundige. Bij Verbluffend Anders zit alles op dezelfde locatie. Dat betekent: efficiëntie, doelgerichtheid en ontspanning! Kom je langs?

Kom langs

en maak kennis

Wacht niet langer en vraag nu je intake aan via onderstaand formulier (of, nog gezelliger, kom eens langs voor een try-out bij Verbluffend Anders om zelf te ervaren wat we voor je kunnen betekenen.

Boek 3verschillende behandeling voor slechts €79,-