Huidverjonging

Het liefst worden we allemaal niet te snel oud, maar helaas gaat het natuurlijke verouderingsproces door. Anti Aging Centre Verbluffend Anders is gespecialiseerd in huidverjonging op een natuurlijke manier met huidverzorgende producten.

Huidverjonging zonder operatie

Vanaf de 30 jaar zijn de eerste lijntjes en rimpels zichtbaar, vanaf de 40 worden deze dieper en zet het ouderdomsproces door. Als schoonheidsspecialiste roep ik rimpels en een verslapte huid een halt toe en zorg voor een mooie en strakke huid. Hier komen geen inspuitingen of operatie aan te pas. Ik werk onder andere met vitamine A, C en E voor een oppepper van de huid, appelstamcellen die de huid repareren en hexapeptide wat zorgt voor een natuurlijke lifting van de huid. De hoogwaardige gezichtsbehandelingen hebben als doel:

  • Verstevigen van de huid
  • Aanmaken van collageen
  • Reduceren van ouderdomsvlekjes
  • Bevorderen van celvernieuwing
  • Het te lijf gaan van rimpels
  • Goede doorbloeding
  • Verminderen van zwarte kringen onder de ogen
  • Huidverbetering
  • Huidverjonging

Uw huid is gelift, ziet er strak en stralend uit en voelt zijdezacht aan. Het verschil is direct zichtbaar. Wanneer uw huid voor de overgang op pijl is, heeft u hier op latere leeftijd profijt van.

Ontslakken voor optimaal resultaat

HuidverjongingVoor een optimaal resultaat is het van belang om de huid te ontslakken voordat de huidverjongende behandelingen gestart kunnen worden. Deze detoxbehandeling zorgt voor een diepe reiniging waarbij alle schadelijke stoffen worden verwijderd. Hierna bekijken we samen welke anti aging behandeling bij u past. Thuis gaat u zelf aan de slag met huidverzorgende producten en na een week bekijken we in de schoonheidssalon aan de wasbak of u deze op de juiste manier gebruikt, zodat u nog sneller een mooie en strakke huid heeft.

De anti aging behandelingen zijn vanaf € 75,- en u heeft de mogelijkheid deze verder uit te breiden.

Persoonlijke aandacht en advies

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverjonging en huidverbetering volg ik regelmatig cursussen bij de meest toonaangevende beatymerken. Een gedegen advies en tips op maat voor uw huid zijn hiermee gegarandeerd. Graag adviseer ik u tevens over een gezonde leefstijl, omdat dit onlosmakelijk verbonden is met een gezonde huid. Een gezichtsbehandeling is niet alleen een verwenmoment voor uw huid, maar is een verwenmoment voor uzelf. De wellnessbank waar u op ligt is verwarmd en masseert. Epileren en het harsen van de bovenlip zijn bij iedere behandeling inbegrepen en ik voorzie u van een hapje en een drankje, zoals een kopje natuurlijke kruidenthee. Ik neem volledig de tijd die u en uw huid nodig hebben.

U voelt zich van buiten en van binnen mooier.

Wil u serieus weten hoe u er jonger uit kan komen zien en op een juiste manier met uw huid om kan gaan, schrijf u dan nu KOSTELOOS in voor een informatiegesprek.

Uw huid verbeteren?

Wilt u ook uw huid echt verbeteren? Dan kunt u ook bij mij terecht!