PowerSlim Voedingscoach

Bent u dat buikje, het jojoën en crashdiëten beu? Heeft u behoefte aan balans voor zowel lichaam als geest? Maar wilt u wel blijven genieten van lekker eten? Als gediplomeerd gewichtsconsulente begeleid ik u om de overtollige kilo’s op een gezonde en verantwoorde manier kwijt te raken, uw streefgewicht vast te houden en een levensstijl te creëren die in balans is.

Gezonde leefstijl en afvallen

U heeft besloten om de tijd voor uzelf te nemen en te investeren in uzelf. Die eerste stap is gezet, heel goed. Omdat u een druk leven hebt, in de overgang bent of om medische redenen lukt het u niet om alleen af te vallen en een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Daarom gaan wij samen de weg naar uw streefgewicht en bewuste balans bewandelen. Als gediplomeerd gewichtsconsulente maak ik gebruik van het programma en de hoogwaardige, natuurlijke producten van PowerSlim. Het PowerSlim afslankprogramma is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en ervaring welke hebben uitgewezen dat de inname van kwalitatief hoogwaardige eiwitten en beperking van de inname van koolhydraten, de meest effectieve manier is voor het bereiken en behouden van een optimaal gewicht.

Gratis kennismaking

Wilt u vrijblijvend en kosteloos advies? Tijdens het adviesgesprek maak ik ook een lichaamsanalyse voor u op maat!

Maak een afspraak

 

De voedingscoach die bij u past

Waarom lukt het dit keer wel?, denkt u misschien. Naast gewichtsconsulente ben ik ervaringsdeskundige. De strijd tegen de kilo’s en de worsteling met op gewicht blijven zijn mij welbekend. Iedere persoon is anders en legt een andere weg af om af te vallen. De begeleiding die ik u bied is geheel op maat en we bekijken wekelijks hoe het gaat, waar u tegenaan loopt en wat u nodig heeft. Heeft u buiten deze coachingsmomenten een vraag of ondervindt u problemen, dan ben ik er ook voor u. Door mijn ervaring, mijn specialisatie in overgangsklachten en het continu up-to-date blijven over de nieuwste ontwikkelingen kan ik iedere persoon in iedere levensfase de juiste coaching bij het afvallen bieden die hij of zij op dat moment nodig heeft.

Voedingscoach Tilburg Lya Swaans

Voedingsadvies en het PowerSlim afslankprogramma

Het doel dat u voor ogen heeft bespreken we en hier passen we uw afslankprogramma op aan. Het PowerSlim programma bestaat uit verschillende fasen en het assortiment uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de eerste fase wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis. Belangrijk hierbij is dat u niet hoeft af te zien om af te vallen. Alles is eenvoudig in te passen in uw dagelijkse routine en ook de rest van het gezin kan met u mee genieten. Met de gezonde voeding die eiwitrijk en koolhydraatarm is en de beweging die bij u past, ontstaat er een gezonde levensstijl.

U blijft genieten tijdens het afvallen, want het programma bestaat uit:

  • 6 eetmomenten per dag
  • Enorme keuze uit hoogwaardige producten
  • Handige weekmenu’s
  • Verrassende recepten
  • Kosteloze high tea (inschrijving via mail)

Yes, uw streefgewicht is behaald. Dit geweldige resultaat verdient een geweldige beloning en daarom trakteer ik u op een luxe gezichtsbehandeling ter waarde van € 99,-.

Maar hoe nu verder? Als gewichtsconsulente laat ik u na het behalen van uw streefgewicht niet aan uw lot over. Om op gewicht te blijven en het gezonde eetpatroon vast te houden, blijf ik u nog een jaar lang gratis begeleiden. We doen het samen en ik blijf uw stok achter de deur.

Zij gingen u voor:

Rianne Wolfs:
Om te proberen of het wat voor mij was ben ik begonnen met het 3 dagen proefpakket. Ik ben erg blij dat ik de stap gezet heb. Door mijn werk als pedicure had ik veel last van ongemakken rond mijn maag en buik. Mijn ervaring is dat ik altijd bij Lya terecht kon voor tips en vragen. Afvallen was nog nooit zo makkelijk! Als ik het kan, kan jij het ook!

 


Ingrid: Mijn werk is erg stressvol waardoor ik vergeet te eten overdag. Ik begreep er niets dat ik alleen maar zwaarder werd en vet ging vasthouden door mijn onregelmatig eetpatroon. Zelf had ik al veel pogingen geprobeerd tot ik Lya ontmoeten via mijn kapster. Ik ben zo blij met mijn nieuwe gewicht
Zelf met de feestdagen gaf Lya mij tips waar ik goed mee uit de voeten kon. Ik wens iedereen succes en weet zeker dat jij het ook kan!


 

Nieuw! Producten om op gewicht te blijven: PowerSlim Balance

Afvallen is één ding maar op gewicht blijven is net zo belangrijk. Als u uw streefgewicht heeft bereikt spreek ik uit ervaring dat het soms best lastig kan zijn, om ineens zelf verder te moeten en minder houvast te hebben aan weekmenu’s, PowerSlim producten en uw wekelijkse begeleiding. Kies ik voor af en toe aardappelen en pasta of vermijd ik altijd koolhydraten? Om over de keuze in de supermarkt nog maar niet te spreken. Ik help u graag bij deze, soms lastige, keuzes!

Om uw gezonde leefstijl voort te zetten is PowerSlim Balance ontwikkeld. PowerSlim Balance is bedoelt om het aanhouden van een koolhydraatarm voedingspatroon zo gemakkelijk en lekker mogelijk te maken. Het kan best moeilijk zijn, om lekkere maaltijden op tafel te zetten die niet te veel tijd kosten maar wel gezond zijn.

Om uw gewicht te behouden adviseer ik u om op uw eetpatroon te blijven letten, en blijvend minder koolhydraten en meer eiwitten te eten. Met PowerSlim Balance kunt u genieten van lekkere, alledaagse producten die lager in koolhydraten zijn dan reguliere producten uit de supermarkt. daarnaast geven eiwitten ook een verzadigd gevoel.

Genieten blijft op nummer één staan. U kan lekker heerlijk ontbijten, smakelijk lunchen of lang tafelen, lekker snacken en bovenal genieten. Denk bijvoorbeeld aan een smaakvolle spaghetti, verantwoorde muesli, een lekkere reep voor tussendoor of zelfs chocolade-ijs. Door de unieke samenstelling kunt u met het hele gezin genieten van de PowerSlim Balance producten.

Bent u benieuwd naar deze producten van PowerSlim Balance? Schrijf u in voor een kosteloze proeverij en ontdek uw nieuwe favorieten!

 

 

Hebt u interesse om serieus aan de slag te gaan met uw overgewicht, schrijf u dan KOSTELOOS in om zelf te ervaren dat lekker eten ook gezond kan zijn.

2x per maand organiseert Verbluffend Anders een ‘proeverij’, waarbij we gezellig samenkomen om over de aanpak van overgewicht te praten en ervaringen te delen. Uiteraard onder het genot van een heerlijk gezond drankje.

 

Succesverhaal Voedingscoach Tilburg

Succesverhaal van Lian Voetman

Ik worstel al jaren met overgewicht en heb al heel veel geprobeerd maar ik vond het lastig om op gewicht te blijven.

Ik hoorde van PowerSlim en bezocht Lya Swaans gediploneerd gewichtsconsulente.

Ik heb een drukte baan dus punten tellen daar komt in het dagelijks leven niets van, in het weekend ga ik graag een hapje eten met mijn man en dat ging niet met de vorige pogingen om op gewicht te komen en te blijven. Ik ben al een 15 maanden op mijn streefgewicht, Lya is nu mijn stok achter de deur.

Met haar geweldige begeleiding, de heerlijke gerechten in combinatie met PowerSlim is het mij eindelijk gelukt om daadwerkelijk snel en moeiteloos 23 kilo af te vallen.

Ik zit weer heerlijk in mij vel, heb weer zelfvertrouwen, voel mij fit en heb de juiste coach gevonden waar ik nog één jaar kosteloos op controle blijf komen. Iedere maand bij het weegmoment neemt Lya weer alle tips met mij door, ik ben heel blij met de nieuwe producten van PowerSlim Balance, hier blijf ik mee op gewicht en het is makkelijk toe te passen in mijn gezin. Het smaakt heerlijk en is ook nog eens gezond!!!

Als ik het kan kan u het ook!

 

Ook verjongen?

Wilt u niet alleen meer in balans zijn, maar ook verjongen? Wij helpen u graag!