Schoonheidssalon Tilburg

Wilt u er ook jonger uit zien?

Aan het begin van het nieuwe jaar zijn er allerlei goede voornemens: meer sporten, gezonder eten of bijvoorbeeld sparen! Maar heb je ooit gehoord van het voornemen om er dit jaar weer jonger uit te zien? Dit is mogelijk en hiervoor gaat ‘Altijd Jong van RTL4’ langs bij dé schoonheidsspecialiste in Tilburg: Lya Swaans!

Schoonheidsspecialiste Tilburg Koolhoven: Lya Swaans

[one_half]

Met ruim 20 jaar ervaring in huidverbetering en anti aging bent u bij mij aan het juiste adres voor een gezonde en stralende huid. Ik werk met veel plezier in mijn schoonheidssalon in Tilburg. Bij Verbluffend Anders ligt de nadruk op passie en aandacht. Ik zorg voor een echt verwenmomentje, zodat u weer helemaal opgeleefd vertrekt. Maar ook buiten de schoonheidssalon sta ik graag voor u klaar.

[/one_half] [one_half_last]

Schoonheidssalon in Tilburg : Verbluffend Anders: Lya Swaans
[/one_half_last]

Schoonheidsbehandeling bij Lya Swaans gaat verder

Iedere huid is anders en daarom heeft iedere huid een op maat gemaakte behandeling nodig. De schoonheidsbehandeling stopt niet in mijn schoonheidssalon, maar gaat gepaard met een gezonde leefstijl. Als anti aging specialiste geef ik u graag advies in de combinatie gezonde huid en leefstijl. Verantwoorde voeding is hier een belangrijk onderdeel van. Ook de mannenhuid heeft behoefte aan verzorging dus als schoonheidsspecialiste voor mannen verhelp ik onzuiverheden, dode huidcellen en andere huidproblemen.

Schoonheidssalon Tilburg Reeshof/Koolhoven: Verbluffend Anders

Lya Swaans - Schoonheidsspecialiste Tilburg- Schoonheidssalon Tilburg - Verbluffend anders

Wilt u er jonger uitzien?

Maak een afspraak voor een schoonheidsbehandeling in mijn schoonheidssalon in Tilburg (Reeshof, Koolhoven). Bel direct met 013-2117417