Team

Het team van Verbluffend Anders bestaat uit Lya, Marieke. Deze twee enthousiaste dames heten jullie van harte welkom bij Verbluffend Anders.

Lya Eigenaresse

Lya Swaans – Eigenaresse.

Graag wil ik mij aan je voorstellen. Ik ben Lya Swaans gediplomeerd schoonheidsspecialiste, pedicure, nagelstyliste, voedingsconsulente en EMS trainster. Ik ben ruim 15 jaar werkzaam in beauty, wellness, sport en voeding. Mijn werk is mijn passie en ik geniet er elke dag van als ik mensen kan helpen met hun huid / doelen te behalen. Graag ben ik je stok achter de deur en begeleid je waar nodig. Aandacht voor de klant en kwaliteit daar is mijn bedrijfsnaam aan gekoppeld, ik kijk er naar uit je te verwelkomen in mijn splinternieuw center. ALLES ONDER ÉÉN DAK OM JE LEEFSTIJL AAN TE PAKKEN!

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn hobby’s waaronder golf, koken, uit eten gaan en ik lees graag een boek om mij te kunnen ontspannen wat ook belangrijk is voor een gezonde leefstijl….

Marieke

Ik ben Marieke Dekker en sinds enkele maanden met veel plezier werkzaam bij Verbluffend Anders als Ems trainster. Echt onwijs leuk om te doen! Vooral ook omdat het kleinschalig is, waar ik klanten optimaal kan begeleiden naar hun doel. Ik ben een persoon die graag bezig is. stilzitten is niet mijn ding en zelf sport ik ook heel graag om mijn hoofd leeg te maken en alles te geven tot ik niet meer kan! Ik sta graag in contact met mensen en vind het super uitdagend om jou kennis te laten maken met mijn enthousiasme voor sporten. Mijn doel is om te luisteren naar jouw wensen en behoeften. Samen gaan we voor resultaat in een gezellige sfeer…


Naast deze ontzettende leuke uitdaging bij Verbluffend Anders ben ik een alleenstaande mama van 2 leuke stoere jongens en trek ik er graag op uit. Mijn hobby’s zijn: uiteten met vrienden, hardlopen, gezellig met vriendinnen op stap, leuke dingen doen om de week met mijn 2 stoere jongens en erg belangrijk om mijzelf ook rust te gunnen met een spannend boek.

Ik sta graag voor je klaar en hopelijk zien we je snel in ons nieuw center om jouw doelen te gaan behalen