Over Verbluffend Anders

Bij Verbluffend Anders anti aging – skincare – foodcoaching neemt u plaats op de wellnessbank van schoonheidsspecialiste en voedingsconsulente Lya Swaans. De verbluffend andere aanpak is gericht op huidverbetering, huidverjonging en daarnaast worden mensen op weg geholpen naar een gezond eetpatroon. Ieder bezoek bij Verbluffend Anders is een ware beleving. Ieder huidtype en elk huidprobleem kan worden behandeld. Lya Swaans begeleid uw graag naar uw streeft gewicht en geeft tips om ook daadwerkelijk op gewicht te blijven. Ik verwelkom u graag in mijn schoonheidssalon in Tilburg!

Mijn doel is dat u tevreden de deur uit gaat!

Mijn werk is mijn passie, u bent bij mij géén nummer. Ik werk met de beste producten en de nieuwste technieken om optimalisatie aan u te kunnen bieden.

Kennismaking huid en voeding

Na een kosteloos kennismakingsgesprek stel ik een behandelplan op en krijgt u van mij een eerlijk advies. Het is belangrijk voor mij om uw wensen en doelen in kaart te brengen zodat ik u optimaal kan adviseren en begeleiden. Ik werk voor huidverjonging met meer dan 52 verschillende werkzame behandelingen voor zowel de mannen als de vrouwenhuid.

Ik ben benaderd door RTL4

Mogelijkheden voor huidverjonging en verbetering zijn?

Simpele aanpak:

Na een grondige huidtest adviseer ik u welke thuisproducten het beste aansluiten bij uw huid. Iedere 3 maanden komt u naar de salon voor een huidtest. Zonodig stuur ik bij waar uw huid op dat moment behoefte aan heeft.

Speciale aanpak:

Ik behandel u vanaf €75,00 per behandeling inclusief harsen & epileren – 1x in de 12 weken – 1x in de 8 weken – 1x in de 6 weken – 1x in de 4 weken
De behandelingen worden thuis voortgezet met afgestemde verzorgingsproducten speciaal voor uw huid om het beste resultaat te behalen

Kuurprogamma:

Ik behandel u optimaal gedurende 4 weken vanaf €75,00 per behandeling. Na de kuur stapt u over op de speciale aanpak. Alle behandelingen worden thuis voortgezet met afgestemde verzorgingsproducten speciaal voor uw huid om het beste resultaat te behalen.

Neem gerust contact op met mij als u vragen heeft.

Adres

Verbluffend Anders anti aging – skincare – foodcoaching Vordenstraat 20, 5036 WK Tilburg – Reeshof – Blaak. Lya Swaans ruim 25 jaar gediplomeerd anti aging / schoonheidsspecialiste en voedingsconsulente. Er is voldoende gratis parkeer gelegenheid.