Voeding

Voeding bij Verbluffend Anders

Als je gezond wil afvallendan is het belangrijk om dit te ondersteunen met een goed voedingspatroon. Maar hoe doe je dat? Je kunt wel op internet kijken naar mogelijk voedingsadvies, maar dit zal nooit toereikend genoeg zijn voor jouw persoonlijke situatie. Gelukkig hoef je het ook niet zelf te doen! Bij Verbluffend Anders zitten onze professionals voor je klaar om je hierbij te helpen. 

Met behulp van speciale, op maat gemaakte voedingsschema’s of adviezen in combinatie met de begeleiding van Lya Swaans gediplomeerd voedingsconsulente kan je er helemaal tegenaan. Zo weet je zeker dat je geen belangrijke vitaminen en mineralen tekort komt en je doelen kan bereiken op een verantwoorde manier. Boek snel een afspraak en laat je informeren over de mogelijkheden.

voeding bij verbluffend anders tilburg
BenFit App verbluffend anders tilburg

Kyalin – samen slimmer afslanken

Zoek je een nieuwe manier van eten en leven om makkelijk en snel je doel te behalen? Met behulp van de Kyalin maaltijdvervangers én heerlijke tussendoortjes krijg je een voedingsschema speciaal voor jouw samengesteld. Wij helpen je daar wekelijks mee, je staat er dus niet alleen voor! Je blijft dus wellicht eten wat je al deed, maar dan op een nieuwe manier die je blijvend kan volhouden. Ontdek nu hoe Kyalin jouw leven kan veranderen.

Wat is Kyalin precies?

Kyalin is een proteïnedieet. Het is een uitgebalanceerd afslankprogamma. Ik werk met producten verrijkt in eiwitten, maar die minder koolhydraten en vetten bevatten. Dat zorgt voor afbraak van je vetreserve. Je gaat je vetten aanpakken waar het daadwerkelijk ook zit. Het is ook vet wat je zelf lastig weg kan krijgen. Heel belangrijk, je spieren blijf je behouden. Tijdens het dieet zul je merken dat je meer energie gaat krijgen omdat je minder suiker en vet eet. Het is belangrijk dat je het tempo juist volgt om stap voor stap meer regulier te gaan eten. Ik leer je de juiste keuze te maken tijdens het progamma.

3,2,1…..start!

Voor we van start gaan doen we een grondig intake gesprek. Zo leren we elkaar kennen: je eetgewoonte, je leefstijl, je verwachtingen… We analyseren je lichaamssamenstelling met een persoonlijke Inbody-meting. Op basis daarvan gaan wij jouw progamma en stappenplan geheel persoonlijk afstemmen. Hopelijk tot snel.