Voeding

Voeding bij Verbluffend Anders

Als je sport met een bepaald doel (afvallen, aankomen, spiermassa kweken) dan is het belangrijk om dit te ondersteunen met een goed voedingspatroon. Maar hoe doe je dat? Je kunt wel op internet kijken naar mogelijk voedingsadvies, maar dit zal nooit toereikend genoeg zijn voor jouw persoonlijke situatie. Gelukkig hoef je het ook niet zelf te doen! Bij Verbluffend Anders zitten onze professionals voor je klaar om je hierbij te helpen. 

Met behulp van speciale, op maat gemaakte voedingsschema’s of adviezen in combinatie met je een op een coaching kan je er helemaal tegenaan. Zo weet je zeker dat je geen belangrijke vitaminen en mineralen tekort komt en je doelen kan bereiken op een verantwoorde manier. Boek snel een afspraak en laat je informeren over de mogelijkheden of klik hieronder op de verschillende opties die we aanbieden.

voeding bij verbluffend anders tilburg

Ons aanbod

BenFit App verbluffend anders tilburg

Kyalin – samen slimmer afslanken

Zoek je een nieuwe manier van eten en leven om makkelijk en snel je doel te behalen? Met behulp van de Kyalin maaltijdvervangers én heerlijke tussendoortjes krijg je een voedingsschema speciaal voor jouw samengesteld. Wij helpen je daar wekelijks mee, je staat er dus niet alleen voor! Je blijft dus wellicht eten wat je al deed, maar dan op een nieuwe manier die je blijvend kan volhouden. Ontdek nu hoe Kyalin jouw leven kan veranderen.

workshop voeding volgen bij verbluffend anders tilburg

Workshop voeding

Bij Verbluffend Anders koken we om jou inzicht te geven dat gezond eten ook lekker kan zijn!