Voeding

Voeding bij Verbluffend Anders

Als je sport met een bepaald doel (afvallen, aankomen, spiermassa kweken) dan is het belangrijk om dit te ondersteunen met een goed voedingspatroon. Maar hoe doe je dat? Je kunt wel op internet kijken naar mogelijk voedingsadvies, maar dit zal nooit toereikend genoeg zijn voor jouw persoonlijke situatie. Gelukkig hoef je het ook niet zelf te doen! Bij Verbluffend Anders zitten onze professionals voor je klaar om je hierbij te helpen. 

Met behulp van speciale, op maat gemaakte voedingsschema’s of adviezen in combinatie met je trainingsschema kan je er helemaal tegenaan. Zo weet je zeker dat je geen belangrijke vitaminen en mineralen tekort komt en je doelen kan bereiken op een verantwoorde manier. Boek snel een afspraak en laat je informeren over de mogelijkheden of klik hieronder op de verschillende opties die we aanbieden.

voeding bij verbluffend anders tilburg

Ons aanbod

BenFit App verbluffend anders tilburg

Coach Nutrition

Zoek je een nieuwe manier van eten en leven die je sportdoelen ondersteunt? Met behulp van de Coach Nutrition maaltijdvervangers én handige voedingsapp krijg je niet alleen een op maat gemaakt voedingsschema (inclusief boodschappenlijstjes en recepten), maar eet je ook nog eens volgens de Schijf van Vijf. Je blijft dus wellicht eten wat je al deed, maar dan op een nieuwe manier die je blijvend kan volhouden. Ontdek nu hoe Coach Nutrition jouw leven kan veranderen.

workshop voeding volgen bij verbluffend anders tilburg

Workshop voeding

Bij Verbluffend Anders koken we om jou inzicht te geven dat gezond eten ook lekker kan zijn!