Voedingscoach Powerslim Tilburg

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.
De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen. De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van de PowerSlim voedingscoaches met behulp van de power slim producten.
Nog een voorwaarde voor succes: we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Samen met Lya Swaans naar een blijvend gezond gewicht!

  • Deskundig advies
  • Lekkere producten
  • Gezond voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Volwaardige, eiwitrijke voeding
  • Behoud van spiermassa
  • Bevordert de stofwisseling
  • Ontwikkeld door diëtisten
  • Nazorgtraject gewichtsbehoud

Succesverhaal Voedingscoach Tilburg

Powerslim ervaringen: succesverhaal van Lian Voetman

Ik worstel al jaren met overgewicht en heb al heel veel geprobeerd maar ik vond het lastig om op gewicht te blijven.

Ik hoorde van PowerSlim en bezocht Lya Swaans gediploneerd gewichtsconsulente.

Ik heb een drukte baan dus punten tellen daar komt in het dagelijks leven niets van, in het weekend ga ik graag een hapje eten met mijn man en dat ging niet met de vorige pogingen om op gewicht te komen en te blijven. Ik ben al een paar maanden op mijn streefgewicht, Lya is nu mijn stok achter de deur.

Met haar geweldige begeleiding, de heerlijke gerechten in combinatie met PowerSlim is het mij eindelijk gelukt om daadwerkelijk snel en moeiteloos 23 kilo af te vallen.

Ik zit weer heerlijk in mij vel, heb weer zelfvertrouwen, voel mij fit en heb de juiste coach gevonden waar ik nog één jaar kosteloos op controle blijf komen.

Als ik het kan kan u het ook!

 

Voedingscoach Powerslim Tilburg: Lya Swaans

Bent u dat buikje, het jojoën en crashdiëten beu? Heeft u behoefte aan balans voor zowel lichaam als geest? Maar wilt u wel blijven genieten van lekker eten? Als gecertificeerd PowerSlim voedingscoach begeleid ik u om de overtollige kilo’s op een gezonde en verantwoorde manier kwijt te raken. Gun het uzelf. Neem vrijblijvend contact met mij op!

Voedingsadvies en het PowerSlim afslankprogramma

Het doel dat u voor ogen heeft bespreken we en hier passen we uw afslankprogramma op aan. Het PowerSlim programma bestaat uit verschillende fasen en het assortiment uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de eerste fase wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis. Belangrijk hierbij is dat u niet hoeft af te zien om af te vallen. Alles is eenvoudig in te passen in uw dagelijkse routine en ook de rest van het gezin kan met u mee genieten. Met de gezonde voeding die eiwitrijk en koolhydraatarm is en de beweging die bij u past, ontstaat er een gezonde levensstijl.

Samen met Lya Swaans naar een blijvend gezond gewicht?

Neem contact op

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek in Tilburg (Reeshof, Koolhoven). Bel direct met 013-2117417